Alman Sporcular Olimpiyatlara Antalya’da Hazırlanıyor

Daha önce de kasım ayında üç haftalığına ülkemize gelen ünlü sporcular, Florida yerine yine Belek’i tercih etti.  Alman Kano Federasyonu’na bağlı 34 sporcu ve 7 antrenörden oluşan 41 kişilik ekip 17 Şubat’a kadar belek tesislerinde şampiyonluk için antrenman yapacak.

Belek’te bulunmaktan çok memnun olduklarını belirten sporcular, bölgedeki 24 kilometrelik akarsu parkurunda optimal koşullarda hazırlık yaptıklarını söyledi.

Florida yerine yine Belek’i tercih ettiler

Türkiye’nin güvenli turizm anlayışıyla pandemi için geniş tedbir aldığına dikkat çeken Almanya’nın şampiyon adayları, tesislerin her türlü jimnastik, koşu, efor çalışmaları için ideal imkanlar sunduğunu belirtti.

Ayrıca dengeli beslenme için de otelin zengin menüsü olduğunu dile getiren kanocular, deneyimlerini zaman zaman sosyal medya üzerinden takipçileri ile paylaşıyor.

Paylaşın :

Diğer Haberler

Antalya Rezervasyonlarında Büyük Artış

TUI'nin ITB Berlin öncesi Yougov'a yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını paylaşan TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert, Almanya'da gençlerin rezervasyonlarını büyük oranda online yaptığını, ancak acentelerin tavsiyelerine de...