Popüler Destinasyonlarda Ödenen Yüksek Rakamlar Sosyal Medyada

 

Venedik ve Mykanos’ta 2 turistin, hizmet aldıkları restoranlarda ödedikleri yüksek ücretler,  sosyal medyada ve basında geniş yer buldu.

ABD’li bir turist,  Mykonos’ta bir restoranda kalamar ve bira için 836 € (738 £) ödediği faturasını sosyal medyada paylaştı.  Menü ve fiyat listesinin verilmesinden kaçındıklarını açıklayan tüketici, tripadviserda yaptığı değerlendirmede diğer tüketicilere uzak durun çağrısı yaptı.

Fatura,  altı kalamar için 591 Avro olduğunu ve hizmet başına 98,50 Avro olduğunu; altı yerel bira için 150 € (içki başına 25 €); ve üç tavuklu Sezar salatası için 59.40 € (salata başına 19.80 €) olarak tahsil edildi.

Venedik de  çok fazla yüksek restoran- cafe fatura şikayetlerinin geldiği diğer destinasyon. Bir turist 2 espresso ve 2 su için ödediği 43 eur hesaba ilişkin belgeyi  sosyal medyadan yayınladı.

 

Paylaşın :

Diğer Haberler

Antalya Rezervasyonlarında Büyük Artış

TUI'nin ITB Berlin öncesi Yougov'a yaptırdığı araştırmanın sonuçlarını paylaşan TUI Almanya CEO'su Stefan Baumert, Almanya'da gençlerin rezervasyonlarını büyük oranda online yaptığını, ancak acentelerin tavsiyelerine de...